Over ons Risico* zonder bemiddeling

Risico* zonder bemiddeling is eigenlijk een logisch gevolg van de ontwikkelingen in de financiële markt. Verzekeraars veranderen hun strategie en de wetgeving zorgt voor andere benadering richting de klant. Het onafhankelijk in kaart brengen van risico’s door een derde partij, past daar steeds beter bij. Het is goed om te weten dat de opgebouwde kennis en ervaring daarom gebundeld is Risico* zonder bemiddeling.

Kennis

Jarenlange ervaring en vele vakdiploma`s zorgen voor een goed fundament.
Risico* zonder bemiddeling voldoet aan de kwaliteitsstandaard. Wij zijn opgenomen in het Register van Riskmanagers. Deze certificering wil zeggen dat er bij de risicoanalyses gewerkt wordt conform de Avans-normen en het Dynamisch Business Model.

Daarnaast hebben wij ook kennis van Emloyee Bennefits en Verzuim- en Inkomen management, alsmede verzekeringsrecht.

Samenwerking

Risico* zonder bemiddeling heeft veel connecties in de verzekeringswereld. Bedrijfsverzekeringen vergelijken is niet zo simpel want er zijn vele aanbieders, die allemaal weer hun voordelen en mogelijkheden hebben. Wij vinden het belangrijk dat de keuze omtrent het verzekeringspakket, door uzelf wordt gemaakt. Soms zijn niet verzekeringsoplossingen ook aantrekkelijk. Daarin kunnen we uiteraard uitleggen welke partijen een goede propositie kunnen leveren. Omdat we dagelijks met (collega) ondernemers spreken hebben we die omstandigheden goed in beeld, maar u bepaald uiteindelijk welke mogelijkheden er zijn. De risicoanalyse staat hier helemaal los van. Wij blijven erbij dat we niet adviseren maar analyseren!

Privacywetgeving

Risico* zonder bemiddeling verwerkt persoonsgegevens over U als ondernemer en Uw onderneming, echter alleen als U gebruik maakt van onze diensten. Het betreft hier dus een contractuele verplichting, waarbij U het recht heeft om bezwaar te maken tegen verwerking van de gegevens en of het bewaren hiervan. Wij hebben dit nader toegelicht in een documentatie die te vinden is op de pagina contact

 

Wat zijn de mogelijkheden?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.